4η Διεθνής: Punto de Vista Internacional

Η ιστοσελίδα στα καστιγιάνικα της 4ης Διεθνούς

Ξεκίνημα του Punto de Vista Internacional

Στις 6 Απριλίου, βγήκε διαδικτυακά, δημοσίως, το ισπανόφωνο site της 4ης Διεθνούς, το Punto de Vista Internacional (PVI).

Το PVI φιλοδοξεί να είναι ένα στρατευμένο μέσο πολιτικών αναλύσεων, με στόχο να προσφέρει εργαλεία στους αγώνες και στις αντιστάσεις στον ισπανόφωνο κόσμο. Να είναι ένας τόπος όπου θα μπορούν οι αντικαπιταλιστικές, φεμινιστικές, οικοσοσιαλιστικές φωνές που αναγνωρίζονται στην παράδοση της 4ης Διεθνούς να βρίσκονται μαζεμένες στον ίδιο χώρο και όπου επίσης θα μπορούν να δημιουργηθούν γέφυρες και συζητήσεις και με άλλες αντικαπιταλιστικές εκφράσεις.

Με ένα δίκτυο συνεργατών αγωνιστών(-τριών) από τις περισσότερες ισπανόφωνες χώρες, κυρίως στη Λατινική Αμερική, ο ιστότοπος θα τροφοδοτεί αγώνες, συζητήσεις και εμπειρίες, τωρινές και προηγούμενες, από διαδικασίες λαϊκής οργάνωσης και αντίστασης από διάφορες περιοχές.

Σε έναν κόσμο που βυθίζεται σε χάος, χτυπημένος από τις πολλαπλές κρίσεις που πυροδότησε η παγκόσμια πανδημία, αλλά και που βλέπει μια ισχυρή επάνοδο των μαζικών κοινωνικών αγώνων σε διάφορες περιοχές του κόσμου, που αγωνίζονται για να μη ζήσουν στον καπιταλιστικό και πατριαρχικό εφιάλτη, το PVI θα προσπαθήσει να αποτελέσει μια φωνή προσφοράς στους σημερινούς αγώνες και συμβολής στις μελλοντικές νίκες.

Δείτε τον ιστότοπο του PVI στη διεύθυνση: https://puntodevistainternacional.org/

Luis Rangel


https://fourth.international/334

https://fourth.international/en/334

https://fourth.international/es/334

https://fourth.international/el/334


https://tpt4.org/?p=6241

There are 2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s