4η Διεθνής: Διαδικτυακή οικονομική ενίσχυση

Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση

Στηρίξτε τη διαδικτυακή παρουσία της 4ης Διεθνούς!

Η 4η Διεθνής συσπειρώνει μαρξιστικές οργανώσεις από περίπου σαράντα χώρες. Τα γραπτά και οι αναλύσεις των οργανώσεων μελών μας κοινοποιούνται σε διάφορες γλώσσες, κυρίως στα αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά, αλλά και στα αραβικά, ιταλικά και πορτογαλικά. Σε αυτούς τους καιρούς κρίσης και απομόνωσης, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη και πλήρη παρουσία στο διαδίκτυο και στις κοινωνικές δικτυώσεις.

Το International Viewpoint και το Inprecor αποτελούν σήμερα τους δύο διαδικτυακούς χώρους (αλλά και μια εκτυπωμένη έκδοση) που δημοσιεύει η 4η Διεθνής, στα αγγλικά και στα γαλλικά αντίστοιχα. Τώρα προσπαθούμε να διευρύνουμε τη διάδοση των γραπτών και των αναλύσεών μας, ξαναστήνοντας τον ισπανόφωνο διαδικτυακό χώρο, το Punto de Vista Internacional, που θα μας επιτρέψει να ακουλουθήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τις συζητήσεις για τους αγώνες στη Λατινική Αμερική και στο Ισπανικό Κράτος.

Επίσης θέλουμε να ενισχύσουμε τη διαδικτυακή μας παρουσία, ως οργάνωσης, δημιουργώντας έναν διαδικτυακό χώρο της 4ης Διεθνούς, ως τέτοιας, σε τρεις γλώσσες. Το site αυτό θα έχει ως στόχο να καταστήσει πιο εύκολα προσβάσιμα τα ντοκουμέντα των παγκόσμιων συνεδρίων και τις αακοινώσεις της 4ης Διεθνούς και των οργάνων της, των Διεθνών Επιτροπών και του Γραφείου. Επίσης, το site αυτό θα δημοσιεύει και θα επισημαίνει (με links) άρθρα από τις οργανώσεις μέλη μας και τις οργανώσεις παρατηρητές. Και θα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πιο εκτεταμένα αρχεία του ρεύματός μας, μαζί με τους διαδικτυακούς χώρους όπως οι RaDAR, Red Mole Rising και Marxists.org. Ακόμα, το site αυτό θα προσφέρει μεγαλύτερη ορατότητα στο Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας, στα προγράμματά του, στις εκθέσεις δραστηριοτήτων του, κλπ., κλπ. Άρθρα αναλύσεων ή κείμενα σχετικά με επικαιρότητα επίσης θα δημοσιεύονται στις τρεις γλώσσες (αγγλικά, καστιγιάνικα, γαλλικά).

Η δημιουργία των sites αυτών, τα γραφιστικά τους, η εγκατάστασή τους σε διαδικτυακούς παρόχους, ο σχετικός εξοπλισμός σε υπολογιστές, όλα αυτά έχουν κόστος και η 4η Διεθνής δεν μπορεί να βασιστεί για τη χρηματοδότησή τους παρά μόνο στις δικές της αγωνιστικές δυνάμεις. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε την παρούσα έκκληση για ενίσχυση.

Συμμετέχοντας στην οικονομική αυτή καμπάνια για να μας βοηθήσετεστο στόχο των 10.000 ευρώ, θα συμβάλλετε στη διεύρυνση της διάδοσης των γραπτών και των αναλύσεών μας, ενός ανοιχτού και κριτικού μαρξισμού στην υπηρεσία των αντικαπιταλιστικών, οικοσοσιαλιστικών, φεμινιστικών, αντιρατσιστικών και διεθνιστικών αγώνων.

Οι συνεισφορές – δωρεές μπορούν να γίνουν, πάντα με την ένδειξη “FI Internet”, με τους εξής τρόπους (και λογαριασμούς):

– σε ευρώ:

 • Όνομα: Greenzeloos
 • IBAN: NL 25 INGB 0005571638
 • BIC: INGBNL2A
 • Διεύθυνση: Lombokstraat 40, 1094 AL, Amsterdam, the Netherlands (Ολλανδία)
 • Τράπεζα: ING, διεύθυνση: Postbus 1800, 1102 BW, Amsterdam, the Netherlands (Ολλανδία)

– σε λίρες στερλίνες (Αγγλίας):

 • Όνομα: International Viewpoint
 • IBAN GB30 BARC 2026 2040 2596 91
 • SWIFTBIC: BARCGB22.

– σε δολάρια:

 • Όνομα: International Viewpoint
 • IBAN GB15 BARC 2026 2058 9085 99
 • SWIFTBIC: BARCGB22
 • Τράπεζα: Barclays
 • Διεύθυνση: Didsbury, Leicestershire, LE87 2BB), Μεγάλη Βρετανία

– Οι επιταγές (checks) πρέπει να σταλθούν στη διεύθυνση:

 • International Viewpoint, PO Box 62732 London SW2 9GQ, Μεγάλη Βρετανία

– Πληρωμές με PayPal μπορούν να γίνουν μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του International Viewpoint


Μετάφραση στα ελληνικά: ΤΠΤ Περιοδικό “4”

Από το πρωτότυπο (στα αγγλικά): http://www.internationalviewpoint.org/spip.php?article6585


https://tpt4.org/?p=4734

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s